WIST JE DAT,

... u hier alles kan plaatsen zoals een jubileum, buurtfeest, geboorte, huwelijk of iemand in de kijker zetten enz..stuur ons gewoon een mailtje met eventueel een foto, en dat is alles!.

We ook een "facebookpagina" hebben waar je alles kan melden of bespreken, of er op reageren. Klik daar op "vindt ik leuk " in de banner als je wil .
Zondag 21 oktober e.k., de nationale Dag Van De Trage Wegen nodigen we alle Hooiktenaren uit om mee te wandelen en te pickenicken! Het is een uniek parcours, doorspekt met vele verhalen langs trage wegen. Een verrassing is niet uitgesloten. ‘Download’ de flyer met alle informatie. Een leuk idee om er familie en vrienden bij te betrekken.
Feest in 't Lammeke fotozoektocht en BBQ en de foto's staan op onze fotopagina
Tuinbouwbedrijf Vercammen in Koningshooikt lanceert VZW ZORGBOERDERIJ TALLAART en opent een maisdoolhof!
De maisdoolhof en als alles meezit ook nog een kinderzoektocht. Uniek in onze regio! Ons maisdoolhof zal na de opendeurdag geopend blijven tot in oktober, op woensdag- en vrijdagnamiddag, en op zaterdag en zondag van 9u00-17u00. Op alle andere dagen kunnen groepen op afspraak langskomen. De inkom bedraagt 3 euro (Kinderen onder de 3 jaar gratis). Dit draagt ook bij tot het toeristisch aanbod in de streek en is een unieke ervaring voor jong en oud. We kunnen nu al meedelen dat onze mais, ondanks de droogte, toch voldoende hoog , geworden is op de meeste plaatsen…

Meer info: Evi Van Camp, evi@gebroedersvercammen.be of 0485/182 614
Trage Wegen Koningshooikt heeft foto's van de wandeling "Doorgang voor iedereen " aan ons bezorgd.
Je kan ze bekijken op onze fotopagina , met dank aan Hubert De Potter ( fotopagina )
Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren?
Bel vrijblijvend voor een afspraak met uw plaatselijke Vastgoedexpert Gysemans Kristel
Na een belletje op 0495/24 34 44 bent u natuurlijk ook welkom op ons kantoor in de voormalige pastorij van Koningshooikt (naast de Apotheek)
Tot ziens, de koffie staat klaar!
Vriendelijke groeten Kristel.
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.