WIST JE DAT,

... u hier alles kan plaatsen zoals een jubileum, buurtfeest, geboorte, huwelijk of iemand in de kijker zetten enz..stuur ons gewoon een mailtje met eventueel een foto, en dat is alles!.

We ook een "facebookpagina" hebben waar je alles kan melden of bespreken, of er op reageren. Klik daar op "vindt ik leuk " in de banner als je wil .
De foto's van de tentoonstelling over het Rode Kruis, de wielerwedstrijd in ons dorp en de jaarmarkt staan op onze fotopagina met dank aan Monneke
 
DOCKX brood en banket gesloten is van 15/6/2018 tot en met 8/7/2018 en we terug open zijn op maandag 9/7/2018
VLAANDEREN FEEST 2018
KONINGSHOOIKT  ZAAL KONINGSHOF - MECHELBAAN
ZATERDAG 7 juli 2018  14.00 u. tot 19.30 u.
Gratis inkom.
Trage Wegen Koningshooikt heeft foto's van de wandeling "Doorgang voor iedereen " aan ons bezorgd.
Je kan ze bekijken op onze fotopagina , met dank aan Hubert De Potter ( fotopagina )
De foto's van de paasbrunch in het " Koningshof " , de 200ste CM gezondheidswandeling en het lenteconcert van fanfare " De vrije Burgers " kan je bekijken op onze fotopagina
Straks brengt het zomeruur ons weer langere avonden om te genieten. Een mooi moment om in te stappen in de CM-gezondheidswandelingen van Koningshooikt. Na bijna vier jaren stevenen we al af op onze 200ste route! Het enthousiasme is blijvend, zelfs doorheen soms barre winteravonden. Ook dan verzamelden meer dan 20 deelnemers. Een uurtje elke donderdag (19u) en wees zeker: het doet deugd. Breng gezelschap mee. Lees info op onze pagina.
Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren?
Bel vrijblijvend voor een afspraak met uw plaatselijke Vastgoedexpert Gysemans Kristel
Na een belletje op 0495/24 34 44 bent u natuurlijk ook welkom op ons kantoor in de voormalige pastorij van Koningshooikt (naast de Apotheek)
Tot ziens, de koffie staat klaar!
Vriendelijke groeten Kristel.
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.