Op Zondag 1/12/2019 is er een eetdag ten voordele van de nieuwe chirolokalen.
Klik op de flyer hierboven voor meer info
Monneke ons weer wat foto's heeft bezorgd.
De diafo tentoonstelling en het teerfeest van fanfare " De Vrije Burgers"
Naar de fotopagina
Als inwoner of bezoeker van Koningshooikt wil je misschien ook deelnemen aan onze kerstmarkt.Je kan deelnemen met uw vereniging, met je buren of ook als particulier.
Dit jaar is onze kerstmarkt op zaterdag 21 december 2019. Wij verwachten jullie allemaal.
In bijlage is het reglement en het inschrijvingsdocument.

Mvg, Bart De Wit    Secretaris   Dorpsraad Koningshooikt vzw


Meer info
Monneke was weer aanwezig op de huldiging van 175 jaar bestaan van het kapelleke in de B.V.Hoolstraat, op het Moederdag ontbijt in de " Waaier" het openluchtconcert van fanfare " de vrije burgers ", het tuinfeest in "de Waaier" en op de prijsuitrijking van de fotozoektocht ingericht door Café 't Lammeke met het aansluitende bal en de BBQ
Veleau is de verzamelnaam van enkele provinciale fietsroutes die je meevoeren langs idyllische plekjes in de buurt van water. Dit jaar lanceert de provincie Veleau Jutse Plassen. Een mooie fietstocht van 30 kilometer door Koningshooikt, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De route vertrekt aan de Jutse Plassen en brengt je langs de vallei van de Itterbeek tot aan de monding in de Nete. Daarna gaat het stroomopwaarts door de valleien van de Goorbosbeek en de Dorpsbeek, tot je ten slotte weer aan de Jutse Plassen bent.

meer info op deze website
Monneke onze fotopagina weer wat heeft aangevuld, deze keer met de foto's van de opening op het gemeenthuis van de  tentoonstelling over Kolwesi, De jaarmarkt in ons dorp en de afterparty " Bar Jut "

naar de fotopagina
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.