WIST JE DAT,

... u hier alles kan plaatsen zoals een jubileum, buurtfeest, geboorte, huwelijk of iemand in de kijker zetten enz..stuur ons gewoon een mailtje met eventueel een foto, en dat is alles!.

We ook een "facebookpagina" hebben waar je alles kan melden of bespreken, of er op reageren. Klik daar op "vindt ik leuk " in de banner als je wil .
We hebben met spijt in het hart afscheid genomen van enkele van onze sponsors, maar langs deze weg willen we  Jong Jut, vastgoed Ghysemans en het kabouterhuisje
danken voor de steun van de voorbije jaren,
De foto's van het optreden van Joe Pilar en de Beach Party staan op onze foto pagina
Fotozoektocht gezinsbond
Wanneer? 15 juli - 16 september 2019
Waar? Vertrekpunt: De Laag, Koningshooikt
Deelnameformulieren: Nieuwspunt
Wat? 5 km - 16 foto’s
Gratis deelname en Leuke prijzen te winnen
Formulieren binnenbrengen Herenboslaan 16, Koningshooikt, ten laatste op 16 september 2019
Winnaars worden verwittigd per mail. Hou ook onze facebookpagina in het oog.
Vragen: gezinsbondkoningshooikt@gmail.com

Slagerij Bovyn-Nauwelaerts gesloten is van 04/07/2019 tot en met 25/07/2019 wegens jaarlijks verlof, terug open op vrijdag 26/07/2019

La Glorietta is met jaarlijks verlof van16 juli tot en met 5 augustus.

Apotheek Van de Weyer gesloten is van 12 augustus tot en met 25 augustus
Monneke onze fotopagina weer wat heeft aangevuld, deze keer met de foto's van de opening op het gemeenthuis van de  tentoonstelling over Kolwesi, De jaarmarkt in ons dorp en de afterparty " Bar Jut "

naar de fotopagina
GEZINSBOND
*Op zondag 4 augustus Eskahoeve g-EZEL-lig GEZIeN Dan opent de Eskahoeve Hazendonk 43 te Koningshooikt speciaal voor ons haar deuren. (Eskahoeve bekend via RTV) Kom samen met zoon/dochterlief (+6 jaar) van 13u tem 18u een leuke namiddag beleven ,midden in de natuur,een oase van rust.
De ezeltjes zien er uiteraard ook al naar uit om jullie te vergezellen.
Na al dat spelen en ravotten met de ezeltjes krijgen we honger. Dan komt onze tweede namiddagactiviteit . We gaan onze innerlijke ik versterken door onze eigen pizza en drank te maken ,om deze gezellig samen op te eten en te drinken rond de pizzaoven. Er worden andere drankjes voorzien tegen democratische prijzen. De prijs voor deze speciale unieke namiddag is 25€ per kind en 15€ per begeleider. (pizza’s inbegrepen)
Omdat de groep beperkt moet zijn ,zodat ieder een metgezel heeft ,is snel inschrijven de boodschap en uiteraard ook een must!
Dit doe je voor 10 juli 2019 door een mailtje te versturen naar gezinsbondkoningshooikt@gmail.com .Vermeld de namen en leeftijden van de deelnemers alsook je telefoonnummer.
Je inschrijving wordt pas definitief na betaling op rekeningnummer: Linda De Wit, BE95 0004 3084 1058 in de mededeling vermeld je de namen van de deelnemers + Gezellig gezien.

Naar jaarlijkse gewoonte richt café 't Lammeke weer een wandel en fietszoektocht in
Monneke ons weer wat foto's heeft bezorgd van het shoolfeest van de H.Hartschool en het paastornooi op KVK Hooikt. fotopagina
Zorgboerderij Tallaart gaat een halftijdse kracht met een therapeutische achtergrond in dienst nemen. Om dat te helpen financieren organiseert Evi Van Camp binnenkort boerderijkampen  ( bron HLN )  meer info
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.