WIST JE DAT,

... u hier alles kan plaatsen zoals een jubileum, buurtfeest, geboorte, huwelijk of iemand in de kijker zetten enz..stuur ons gewoon een mailtje met eventueel een foto, en dat is alles!.

We ook een "facebookpagina" hebben waar je alles kan melden of bespreken, of er op reageren. Klik daar op "vindt ik leuk " in de banner als je wil .
Monneke ons weer wat foto's heeft bezorgd van het De stijd tegen kinderarmoede, het paasfeest van Samana het vroegere ziekenzorg en het vlaaienloten in het Koningshof  (  fotopagina )
Zorgboerderij Tallaart gaat een halftijdse kracht met een therapeutische achtergrond in dienst nemen. Om dat te helpen financieren organiseert Evi Van Camp binnenkort boerderijkampen  ( bron HLN )  meer info
*** OP ZOEK NAAR DE PAASHAAS ***
- Paaseierenraap voor kids tem 10j
- maandag 22/4/2019
- van 11u tot 12u
- speeltuintje in de Herenboslaan
- Leden 3 euro//niet-leden 4 euro.
- Vooraf inschrijven voor 15 april is noodzakelijk via volgend mailadres gezinsbondkoningshooikt@gmail.com met vermelding aantal kinderen en leeftijd ,adres en lidnummer.
- Uw overschrijving is definitief na overschrijving op reknr Linda De Wit : Be 95 00043084 1058
- Meer info:Linda De Wit 0494 434378

Vele Hooiktenaren lijken er nog van uit te gaan dat ook het 6de Vogelschrik Festival op de jaarkalender zal prijken. Organisator Femma maakte van de 5de editie met veel enthousiasme een succes, maar stelde duidelijk dat het voor hen de laatste inzet was.
Lees op de pagina ‘Vogelschrik’ (verenigingen) meer over herinneringen en toekomst van dit uniek initiatief in Vlaanderen.’
Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren?
Bel vrijblijvend voor een afspraak met uw plaatselijke Vastgoedexpert Gysemans Kristel
Na een belletje op 0495/24 34 44 bent u natuurlijk ook welkom op ons kantoor in de voormalige pastorij van Koningshooikt (naast de Apotheek)
Tot ziens, de koffie staat klaar!
Vriendelijke groeten Kristel.
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.