Gezinsbond Koningshooikt

Tweedehandsbeurs: Op 28 maart organiseren we onze tweedehandsbeurs voor baby-kinderartikelen, kleding en speelgoed.
Gezinnen-verkopers uit Koningshooikt kunnen zich inschrijven vanaf 6 maart
bij An Bal. Gsm 0473 654054v( s'avonds )
Iedereen die leuke spullen zoekt voor een kleine prijs is van harte welkom tussen 13u30 en 15u30 in het Koningshof Mechelbaan, 22
Vrije toegang.Parking achter de kerk.

Info via mail an.bal@telenet.be
Gsm 0473 654054 ( s'avonds )
Meer info op https://koningshooikt.gezinsbond.be
Eerste kindje (geb in 2019-2020) en nog geen lid ?vraag dan je gratis kennismakingslidmaatschap aan
Monneke ons foto's heeft bezorgd naar aanleiding van Soep op de Stoep
en de viering van de 46, 47 en 48 jarigen van Koningshooikt
naar de fotopagina
Beste Hooiktenaars,
Sinds 2014 bestaat er in Koningshooikt een BuurtInformatieNetwerk.
BIN MIDDEN start vanaf 20/02/2020. Het netwerk telt al vele deelnemers en omvat volgende straten: Liersebaan ( tot aan nr 175) LeliŽnlei, Schoolstraat, Beekstraat, Bernard V.Hoolstraat, Wijk achter de kerk, Dorpsstraat, Koningsplein en de Mechelbaan ( kant met pare nummers ) tot aan het sterreke.
U kan steeds aansluiten bij onze BIN MIDDEN. Gelieve de invulstrook ingevuld in de brievenbus te steken bij Steven Hellemans Boerenkrijglaan 3 te Koningshooikt of via mail hellemans.steven@gmail.com
Onze BIN is een samenwerking tussen de buurtbewoners, de stad Lier en de lokale politie Lier. De informatie-uitwisseling tussen de BIN-leden en de politie wordt vastgelegd in een verwittigingssysteem. Dit betekent dat als je een verdachte handeling of een misdrijf ziet, je dit meldt aan de 101-centrale. De centrale verzendt dan via de telefoon tegelijkertijd een bericht aan alle andere BIN-leden. Dit spraakbericht bevat een aantal preventieve tips. Op basis van je melding zal de 101-centrale een politiepatrouille ter plaatse sturen zodat de BIN-leden bijkomende informatie krijgen. De bedoeling is de criminaliteit in te perken en de veiligheid van de inwoners te verbeteren. Preventie en sociale controle zijn de basisgedachten. En dit met een minimum aan inspanningen!
Deelname is gratis en vrijblijvend!
Hellemans Steven        Commissaris Marc Simons
BIN-coŲrdinator             Lokale Politie Lier

Naar het inschrijvingsformulier
Veleau is de verzamelnaam van enkele provinciale fietsroutes die je meevoeren langs idyllische plekjes in de buurt van water. Dit jaar lanceert de provincie Veleau Jutse Plassen. Een mooie fietstocht van 30 kilometer door Koningshooikt, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De route vertrekt aan de Jutse Plassen en brengt je langs de vallei van de Itterbeek tot aan de monding in de Nete. Daarna gaat het stroomopwaarts door de valleien van de Goorbosbeek en de Dorpsbeek, tot je ten slotte weer aan de Jutse Plassen bent.

meer info op deze website
Monneke onze fotopagina weer wat heeft aangevuld, deze keer met de foto's van de opening op het gemeenthuis van de  tentoonstelling over Kolwesi, De jaarmarkt in ons dorp en de afterparty " Bar Jut "

naar de fotopagina
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.