WIST JE DAT,

... u hier alles kan plaatsen zoals een jubileum, buurtfeest, geboorte, huwelijk of iemand in de kijker zetten enz..stuur ons gewoon een mailtje met eventueel een foto, en dat is alles!.

We ook een "facebookpagina" hebben waar je alles kan melden of bespreken, of er op reageren. Klik daar op "vindt ik leuk " in de banner als je wil .
GEZINSBOND KONINGSHOOIKT
GARAGEVERKOOP OP 1 SEPTEMBER VAN 8 TOT 14U
Elk gezin kan in zijn voortuin ,oprit of garage nog bruikbare waren verkopen. Opgelet ! De openbare weg mag niet worden gebruikt.
Alle inwoners van Koningshooikt kunnen inschrijven.Ze geven aan welk soort of soorten waren ze verkopen vb antiek -boeken -meubels -apparaten enz.
We vragen de voorwerpen met een prijs te markeren. Ze bekomen het reglement ,ballonnen en een Bondsaffiche bij inschrijving. Het openbaar domein mag niet gebruikt worden om waren uit te stallen.
Gezinnen die zelf geen plaats hebben om te verkopen kunnen buren of vrienden een plaatsje vragen op prive-terrein .
Verkopers maken best zelf in hun omgeving nog wat reclame en zorgen ervoor dat hun woning duidelijk zichtbaar aangegeven is voor de klanten. INSCHRIJVEN noodzakelijk van 09/08 t/m 22/08 werkdagen na 18 u / weekend bij Françoise Martens Lijsterstraat 17
Iedereen welkom om te kopen of kijken op 1 september. Lijsten met deelnemende gezinnen verkrijgbaar op 1 sept vanaf 8u bij Françoise MARTENS
mail: coiseke@telenet.be
Feest in 't Lammeke

Delicatessen De Lepeleer is gesloten wegens jaarlijksverlof  van  14/08/201 tot en met 29/08/2018 terug open op 30/08/2018 vanaf 09.00u

Fietsen Ceulemans is gesloten wegens jaarlijks verlof van 21/07/2018 tot en met 06/08/2018
Belgie - Japan in cafe 't Lammeke…..Monneke was er ook voor de nodige sfeerbeelden
Naar de fotopagina
Apotheek De Weyer gesloten is wegens jaarlijks verlof van 13/8/2018 tot en met 26/08/2018
Tuinbouwbedrijf Vercammen in Koningshooikt lanceert VZW ZORGBOERDERIJ TALLAART en opent een maisdoolhof!
Op 15 augustus 2018 organiseren wij een opendeurdag op ons bedrijf tussen 10u00 en 17u00, Gebroeders Vercammen te Koningshooikt. Een opendeurdag voor jong en oud waarin je de verschillende aspecten van ons land- en tuinbouwbedrijf kan ontdekken.
Op deze dag geven we rondleidingen, kan men kennis maken met onze vernieuwde hoevewinkel, is er kinderanimatie (grime, springkastelen, spelletjes), met een hapje en een drankje, en kan men genieten van lokale streekproducten en nog zoveel meer.
Wat deze opendeurdag zo speciaal maakt? Om 15u00 is er de lancering van onze Zorgboerderij Tallaart VZW. Wij werken nu al enige jaren samen met zorggasten, maar willen dit heel graag verder uitbreiden en optimaliseren. Doordat de vraag zo groot is naar een samenwerking met zorggasten op de boerderij, wordt er een nieuw project opgestart. Maar om dit project te realiseren en laten slagen, is het belangrijk om steun te krijgen. En net daarom is het voor ons zo belangrijk dat de mensen onze zorgboerderij leren kennen. Ons tuinbouwbedrijf, geeft zowel aan de jongeren als ouderen, een houvast, energie en rust door het vaste dagritme. Doordat we een vaste plek aanbieden, ervaren ze veiligheid en vertrouwen. Per seizoen kan men steeds nieuwe dingen ontdekken en zijn er verschillende taken, passend bij ieders behoefte en mogelijkheden. Tenslotte zijn we ervan overtuigd dat door het zorgen voor dieren en planten de mensen hun eigenwaarde vergroot, omdat men eens niet diegene is die zelf geholpen moet worden! Bovendien is het werk op ons bedrijf zicht- en tastbaar en dat geeft veel voldoening, zowel voor ons als voor de cliënten! Wij hopen dan ook dat u geïnteresseerd bent in ons verhaal en zijn uiteraard bereid om u te ontvangen voor meer uitleg en fotomateriaal te geven.
Daarnaast is er de officiële opening van ons maisdoolhof en als alles meezit ook nog een kinderzoektocht. Uniek in onze regio! Ons maisdoolhof zal na de opendeurdag geopend blijven tot in oktober, op woensdag- en vrijdagnamiddag, en op zaterdag en zondag van 9u00-17u00. Op alle andere dagen kunnen groepen op afspraak langskomen. De inkom bedraagt 3 euro (Kinderen onder de 3 jaar gratis). Dit draagt ook bij tot het toeristisch aanbod in de streek en is een unieke ervaring voor jong en oud. We kunnen nu al meedelen dat onze mais, ondanks de droogte, toch voldoende hoog , geworden is op de meeste plaatsen…

Meer info: Evi Van Camp, evi@gebroedersvercammen.be of 0485/182 614
Trage Wegen Koningshooikt heeft foto's van de wandeling "Doorgang voor iedereen " aan ons bezorgd.
Je kan ze bekijken op onze fotopagina , met dank aan Hubert De Potter ( fotopagina )
Straks brengt het zomeruur ons weer langere avonden om te genieten. Een mooi moment om in te stappen in de CM-gezondheidswandelingen van Koningshooikt. Na bijna vier jaren stevenen we al af op onze 200ste route! Het enthousiasme is blijvend, zelfs doorheen soms barre winteravonden. Ook dan verzamelden meer dan 20 deelnemers. Een uurtje elke donderdag (19u) en wees zeker: het doet deugd. Breng gezelschap mee. Lees info op onze pagina.
Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren?
Bel vrijblijvend voor een afspraak met uw plaatselijke Vastgoedexpert Gysemans Kristel
Na een belletje op 0495/24 34 44 bent u natuurlijk ook welkom op ons kantoor in de voormalige pastorij van Koningshooikt (naast de Apotheek)
Tot ziens, de koffie staat klaar!
Vriendelijke groeten Kristel.
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.